Jubileum (12,5 jaar)

Al sinds 2011 is Welcom bij Boorsma een vertrouwd gezicht in het hart van Bolsward. Na het in 2016 verbouwen van de winkel, het uitbreiden van de diensten met een speciale zakelijke afdeling en het openen van een nieuwe winkel in Franeker (2020) en Harlingen (2021) is Welcom bij Boorsma jouw telecomspecialist in de regio!

Welcom bij Boorsma viert feest!
Graag willen we met jullie vieren dat we 12,5 jaar bestaan door elke maand mooie prijzen weg te geven. Daarnaast kun je kans maken op één van de drie 65-inch 4K QLED TV’s, dus echt een grote prijs!

Je kunt winnen door je abonnement bij ons af te sluiten of te verlengen, een aankoop in onze winkel te doen of een vrijblijvende (online) verlengcheck te doen. We hebben de koffie (en het gebak) klaarstaan, tot snel!

Maak kans op een de nieuwe maandprijs (doe nu mee!)
Dinsdag 7 mei maken we de nieuwe maandprijs bekend. Doe hierboven alvast de check en doe mee!

Maak kans op een De’Longhi koffiemachine (t/m do. 2 mei)
Omdat we voor onze klanten altijd de koffie klaar hebben staan, geven we deze maand een mooie De’Longhi koffiemachine weg! Doe mee en win!

Meer informatie over deze actie
We hebben onze actie verder uitgewerkt in de actievoorwaarden. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op.

Onze partners